2019-01-17 141 瀏覽
同朋友係屯市行左陣街,諗住求其搵間餐廳醫下肚,路過見到有間食馬來西亞菜嘅餐廳,同朋友諗左陣,就決定入去試下啦!一入到去,第一時間睇餐牌有咩食,發現有好多選擇,不過我地好小食馬拉菜加上我有選擇困難症,甘就擇左一D個名聽落幾得意嘅黎試下, 所以我就叫左老鼠粉同愛他愛她啦!老鼠粉食落同望落都似銀針粉,不過味道就好濃郁,食落去都好腍,加上份量十足,都幾抵食! 而愛他愛她原來係魚肉,賣相好似街頭小食,而且食落去惹味十足!不過餐牌入面好多食物都係辣, 小朋友或者老人家未必有太多選擇比佢地擇建議可以出多D唔辣既馬拉美食比客人選擇總括黎講,食物質素同服務態度都唔錯,值得一試! 下次帶埋其他朋友去試!
建議可以出多D唔辣既馬拉美食比客人選擇

2019-01-16
  • 老鼠粉,愛他愛她