康城少有嘅中菜餐廳➖京滬佳餚🦆又搵到優惠去食飯😍但留意返個優惠可能已經完左😞店面面積好大 座位都非常闊落 不過因為優惠關平日午市都滿座👫👫〰️片皮鴨做緊半價優惠 $184/例 超抵!🦆上菜嘅時候 已經分好兩份嘅份量 擺盤都幾好 而佢嘅切法係皮同肉分開 小編一向只係中意食鬆脆嘅外皮😚有成九款配料 呢個真係好好 👍🏻因為通常其他店舖都只係得四至五種 啲配料可以切合到唔同人口味之餘 仲令到整體口味變得較有層次同變化👅推介大家配砂糖食 好正 片係做到好脆 切法都切得好好 無多餘嘅脂肪😏餅片就正常 覺得可以再熱少少 因為凍得好快❄️👉🏻不過略嫌佢嘅片皮鴨偏油 到 細食嘅小編食到一半已經油到食唔落🤭🤭〰️招牌小籠包🥟 $18/6隻估唔到呢個小籠包成為左我心目中top 3!湯嘅熱度啱啱好 唔會超辣口 而佢嘅皮厚薄適中 唔會薄到好易爛 影完相都仲完好無缺😍湯汁鮮甜 豬肉饀好鬆軟 呢個價惠勁抵食 仲要叫幾多籠都得🥰💰 Around $250 (2人)食物質數 ⭐️⭐️⭐️⭐️環境舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️推介指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️#hkcp_將軍澳 #hkcp_飲茶 #hkcp_中菜➖➖➖➖➖➖➖➖📍 京滬佳餚 (將
康城少有嘅中菜餐廳➖京滬佳餚🦆

〰️片皮鴨做緊半價優惠 $184/例 超抵!🦆
上菜嘅時候 已經分好兩份嘅份量 擺盤都幾好

〰️招牌小籠包🥟 $18/6隻
招牌小籠包

💰 Around $250 (2人)
食物質數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
環境舒適 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
抵食指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
推介指數 ⭐️⭐️⭐️⭐️
#hkcp_將軍澳 #hkcp_飲茶 #hkcp_中菜
➖➖➖➖➖➖➖➖
📍 京滬佳餚 (將軍澳)
將軍澳康城路1號The LOHAS3樓333號舖