餐廳: 明珠冰室
資訊:

2020-09-09 737 瀏覽
今日突然間好想食頹飯, 有D掛住午餐肉呀漢堡扒陣味, 🤣🤣🤣見到呢間明珠有呢個可以話係包羅萬有既頹飯, 我就當然係深深咁比佢所吸引住啦, 唔單止有哂頹飯既固定班底: 午餐肉, 同時仲有叉燒, 火腿, 漢堡扒. 仲有埋咖哩汁比你撈飯!!!😍😍😍😍😍疫情既關係 我就叫左外賣自取. 拎到上手最驚喜既地方莫過於佢既外表, 真係一D都唔頹, 仲幾靚TIM!✨✨✨味道既話其實所有呢D頹飯料都係差唔多, 午餐肉同火腿都好細心咁有煎過! 好味!😋😋😋小弟食頹飯最擔心既就係D餸唔夠多 有時食完哂餸仲有勁多飯,而呢個飯係完!全!唔!會!🥳我食完D飯仲有好多餸剩, 爽呀!!!🤣🤣🤣
咖哩滑蛋公司飯

疫情既關係 我就叫左外賣自取.

好味!😋😋😋
小弟食頹飯最擔心既就係D餸唔夠多
有時食完哂餸仲有勁多飯,
而呢個飯係完!全!唔!會!🥳

我食完D飯仲有好多餸剩, 爽呀!!!🤣🤣🤣
2020-09-08
15 分鐘 (堂食)
  • 咖喱滑蛋公司飯