2025-02-24 0 瀏覽
一共6人,每位288+99,野食正常,係呢個價錢expected水準,但係其他野全部唔掂。首先佢通風好差勁焗,今日14度都唔掂一坐低無耐已經爆汗。佢限時90min,但又要扮有service唔比你自己燒一定要由員工幫你燒,成間鋪明明未full,但佢地已經handle唔到,台台都燒唔切。第一輪燒完漢堡排中間再等左差唔多20min先等到人幫我地燒第2樣野,途中催左無數次,淨係識講「等等」……我等你條命阿跟時90min,我地中間係得白飯同d泡菜可以食,個白飯又難食勁lum badbad應該落得太多水。同埋已經講左好多次我地可以自己燒只係唔想浪費時間,完全被無視…… 而且係見到d員工同d外國人有講有笑完全係唔趕急勁hea,咁少台客都睇唔到我地好多次要fill啤酒次次都要人叫截單仲要早15min……前前後後少左成大半個鐘其實,到最後本身+99任食雞豬都係夠時間食左各1份only,最後夠鐘無耐就即刻催我地走,但明明間鋪好吉好多空位,想坐多陣都唔得。同埋最後個抹茶雪糕都無比!係走左果刻先醒起有,但佢地員工完全唔上心自己serve咩都唔清楚!同埋套餐本身個牛腸無哂,又係完全唔講,要問先知,真係反哂白眼!

首先佢通風好差勁焗,今日14度都唔掂一坐低無耐已經爆汗。

同埋最後個抹茶雪糕都無比!係走左果刻先醒起有,但佢地員工完全唔上心自己serve咩都唔清楚!同埋套餐本身個牛腸無哂,又係完全唔講,要問先知,真係反哂白眼!所以話香港餐飲你真係自己整死自己!我本身唔會咁易寫食評但呢間實在太多位比人入!想試下做傻仔既即管黎呢間食!