(唯一女經理)待客態度 差到離普 叫左炒蟹食 價錢係逐隻計,我哋叫咗兩隻,上到枱基本上一隻大一隻細 起初好聲好氣 同個男副經理講 男副經理亦 確定 有一隻是與 商品說明條例 不符合既約六兩重 一睇個蓋都知不足秤 得三两咁呢位男副經理都話再炒過隻啦 跟住男副經理同呢位(唯一女經理)講 (hi唯一女經理)走埋黎 態度非常惡劣 喵嘴喵舌 勁嫌棄咁話足秤架啦 我地好聲好氣咁話再話睇個蟹蓋size唔夠啦 個蓋比另一隻都細成兩個碼 可唔可以淨係換返嗰隻唔足秤嘅俾我哋?佢即時發悔氣 拿起個蟹蓋 係客人枱掟餸 勁大聲咁話話咁取消啦 問都冇問過就全碟拎走咗! 我地真係嚇呆咗、只係好聲好氣話不如你換返隻足秤嘅比我哋 佢就發爛渣、態度非常惡劣、突然成碟拎走咗話係咁㗎啦 取消囉!跟住同男副經理投訴 叫呢位無禮貌的(唯一女經理)黎道歉 而佢唔肯 還講大話話無掟 一台四人八隻眼都睇住佢掟 爭大眼講大話 呢位(唯一女經理)似住自己有後台 亦估計係 因為竟然其他經理說為她道歉 由此証明 跟本就(唯一女經理)說 足秤是理虧的 她犯錯 無理由 要其他人代為道歉 所以此人 (唯一女經理 )工作態道十分有問題 連佢地既
(唯一女經理)待客態度 差到離普

起初好聲好氣 同個男副經理講
一睇個蓋都知不足秤 得三两
咁呢位男副經理都話再炒過隻啦

跟住男副經理同呢位(唯一女經理)講

呢位(唯一女經理)似住自己有後台 亦估計係 因為竟然其他經理說為她道歉 由此証明 跟本就(唯一女經理)說 足秤是理虧的 她犯錯 無理由 要其他人代為道歉 所以此人 (唯一女經理 )工作態道十分有問題 連佢地既 員工都細細聲 講 投訴佢都無用架啦 佢得罪過好多客既

最後其實已經唔關隻蟹事,係呢位(唯一女經理)服務態度非常有問題 黑面 喵嘴喵舌 有事就叫啲細嘅過嚟 自己不停卸膊。

問佢哋:有冇電話可以投訴?佢地答:冇
「有冇電郵?」佢地答: 冇
「咁樣嘅服務態度我哋係唔係投訴無門?」佢哋答:係,你去消委會都冇用㗎啦。

同場 有其他枱的老人家食客,同我地講,話佢地都受過氣 但佢地唔知可以點樣做點投訴 咁我哋問點解您哋受咗氣仲繼續幫襯?佢哋話其實係個別經理乞人憎 其實其他員工好好(呢樣真,其他伙計其實好好),佢地都好想投訴下但唔知有乜渠道!

一家人開開心心來吃飯 最後個個一肚氣乜都冇乜食過!食客花錢來吃飯,不是來乞食,不是來受氣,不是來睇你面色!

我哋好支持留港消費 一直支持香港餐飲業

但坦白講 香港 餐飲業 有呢啲老鼠屎

真係唔怪不得啲人走晒 離港食啦

香港飲食業 要自救 先 要清除啲瘀血啦 !

2024-01-02
  • 薑蔥炒蟹  (唔足秤  與商品說明條例不符)