2024-10-19 207 瀏覽
由聰嫂甜品原班人馬主理既甜品店,一黎到岩岩開門,門口已經有人龍,為左唔想浪費排隊既時間,我地今次叫左鮮榨西瓜汁❤ 清爽解暑,口感粉沙,唔死甜,可以邊行邊飲,正!榴槤水晶珠❤ 招牌之一!! 金枕頭榴槤,榴槤味濃郁!! 大球榴槤肉係面,配埋佢地自家製既榴槤雪糕,夾埋水晶脆珠,口感同味道夠哂豐富楊枝甘露豆腐花❤新鮮香甜既芒果同微酸香甜既柚子配埋滑嫩豆香重既豆腐花,食起上黎一D都唔膩鮮雜果椰汁仙草凍❤ 多款新鮮雜果,食起黎香 爽 甜 滑,配埋滑溜溜又爽彈既既椰汁仙草,好味!杞子圓肉雪蓮子燉桃膠❤勁滋潤,雪蓮子同桃膠一入口痴哂嘴,味道清甜南北杏雪耳燉木瓜❤新鮮香甜木瓜,爽口大年既雪耳同香口既南北杏,夠補