2020-03-10 1313 瀏覽
今次黎大埔呢間野,好似係西班牙mix德國菜,食咩唔重要啦最緊要好食😂入到黎都仲早冇乜人,staff都好好人一坐低就比消毒酒精我地消毒🤤👍🏻野食介紹!小食叫左個香蔥芝士焗薯條,份量好大份絕對唔覺佢係小食😂😂本身會幾期待佢個香蔥味,不過個人覺得唔係好夠喉(或者我太鐘意食蔥🤪)但朋友覺得夠蔥味幾好食,咁蔥味睇黎就見仁見智啦,但呢個價錢同份量都ok既👍🏻👍🏻意粉選擇唔多,叫左個香草醬意粉,香草味非常之濃郁,甚至有d過分既草青味,真係好鐘意香草既先好order呢個啦🙈飯既選擇都唔多,試左呢個classic西班牙海鮮飯,呢個可以話係成餐飯最失望嘅部分,成個飯超級多油,同埋飯質偏硬,所以就係唔奶食,仲要唔平🤦🏻‍♂️重點當然就係豬手啦,呢到最貼心既就係豬手會切埋比你🤤🤤皮夠脆,肉夠嫩,醬汁芥末味都夠重👍🏻👍🏻最後佢有做promotion,各酒類都係48蚊一杯,包括大部份啤酒仲有紅白酒添👍🏻👍🏻
香蔥芝士焗薯條
煙三文魚香草醬意粉
西班牙海鮮炒飯(2人份)
德國鹹豬手配酸菜及薯仔沙律
各種酒類