2024-02-04 1188 瀏覽
唱K係我既中學回憶黎😍,以前成班人放學一齊去K房大合唱🎤真係好開心😆。今日約左中同黎Red Mr唱K懷緬下,我地人少少得兩個女仔👧🏻,成個下晝喺呢個私人空間唱歌、食下野都幾happy,好似番番去細細個既時光咁🤪見Red Mr做緊最紅搶錢機既遊戲,有機會嬴現金獎💰1萬蚊,不過我地冇玩到🤣我地叫左個all to share既二人餐,總共$488,可以叫4個前菜,我地叫左和風海蜇沙律、汁燒雞肉串燒、香煎鵝肝多士同埋脆炸素菜春卷。好少唱K都有咁多款式,仲要味道唔錯,雞肉串冇太咸,熱辣辣配埋醬汁好惹味,仲有鵝肝😛呀,冇諗到喺K房可以食到咁貴既食材,油脂味香濃~到正餐啦,我地揀左珍寶軟殼蟹龍蝦汁鮮蝦意粉🍝、香草蜜糖烤美國春雞、日本海膽流心忌廉薯餅同埋和風豚肉炒飯。我最鍾意❤️食軟殼蟹,都幾大隻,原隻上超滋味😚。飲品方面,都唔止係一般既咖啡☕️同茶,係有台式飲品🥤飲,我點左厚芋泥奶茶,底下有厚厚芋泥好足料,奶茶亦唔會好甜,飲到茶香,而中同叫既鴨屎香奶蓋茶一上枱顏色勁吸引,奶蓋香味足😛