2016-04-30
觀塘有一間好好hea既cafe,位於商廈既27樓,有個大玻璃窗可以望住海嘆野飲野食真系好爽好好view呢😍呢度既裝飾好似多數以Line為主題,有好多Line既擺設,仲有大大隻熊大公仔可以影相添😍😍 另外仲有其他公仔,不過吾系好知叫咩名😂小妹已經黎過呢度幾次,食物既選擇比起以前多左,飲品就一向都比較多選擇。蜜桃冰茶 ($18):呢個朋友叫既,我就冇試到,不過佢就話好重水蜜桃味🍑芒果乳酪沙冰 ($38): 好香芒果味,加上乳酪酸酸甜甜,好清新冰涼😌😌(Btw好中意個Line既杯套呢😍😍)泡菜吞拿魚紫菜飯卷 ($38):飯卷捲得紮實吾鬆散👍🏻 入面既食材仲有火腿、蛋、蟹柳、蘿蔔同青瓜。另外附有蘿蔔泡菜,呢個泡菜會愈食愈辣,不過辣得好過癮😍 整體味道吾算太特別,但勝在足料,性價比高👍🏻👍🏻芝味地獄辣雞肉墨汁意大利包($43):吾好睇佢好似奇貌不揚咁,佢真系好好味嫁😁 上台時熱辣辣,面包烘到好脆👍🏻 呢個都好足料,d芝士多到湧出黎,而且啖啖都食到雞肉😍 配上炒香既洋蔥絲、芥末醬同辣醬,真系好邪惡!不過呢個真系吾講得笑地辣🔥🔥🔥🔥🔥 每食一啖都要喪飲幾啖沙冰先可以繼續😭😭P.S. 持全日制學生證有
小妹已經黎過呢度幾次,食物既選擇比起以前多左,飲品就一向都比較多選擇。 蜜桃冰茶 ($18):呢個朋友叫既,我就冇試到,不過佢就話好重水蜜桃味🍑 芒果乳酪沙冰 ($38): 好香芒果味,加上乳酪酸酸甜甜,好清新冰涼😌😌
(Btw好中意個Line既杯套呢😍😍)
P.S. 持全日制學生證有8折呢!