2015-07-06 441 瀏覽
其實係沙田搵嘢食都幾難,雖然話呢度乜都有得食,但啲人多到呢.....鍾意食肉嘅朋友都或者鍾意食吉列嘢 (起碼我自己係咁).今日想同大家講吓沙田呢一間嘢,食吉列豬扒!其實講起吉列豬,或者都會諗到CWB 世貿入面果間,但一諗到要排隊排到2046 我諗都會卻步。沙田呢一度因為開咗一陣子喇,同大家對吉列喜愛嘅程度都退咗啲,所以排隊時間相對吓都可以接受。講食物,嚟張相先。佢有好多隻唔同等級嘅豬扒畀大家選擇,咁小弟呢次揀咗最普通嘅豬嚟食。炸得唔錯,唔會話太老啲肉dry 晒,仲好fresh ,仲有小小肥,入口如果可以一啖嘅話,口感真係好正!小弟係飯桶,佢冇限追加飯同沙律菜真係一定飽到飛起!服務,呢個就差小小,佢上菜速度唔快(即炸關係吧),但服務員都唔會勁主動地加茶或照顧你。要減一減分。

鍾意食肉嘅朋友都或者鍾意食吉列嘢 (起碼我自己係咁).
今日想同大家講吓沙田呢一間嘢,食吉列豬扒!

講食物,嚟張相先。
吉列豬扒定食
小弟係飯桶,佢冇限追加飯同沙律菜真係一定飽到飛起!

題外話/補充資料: 總結︰其實唔需要理呢家興啲咩,炸/吉列嘢相信香港人都喜愛。真係得閒可以嚟呢度整番餐。
2015-07-04
15 分鐘 (堂食)
吉列豬扒定食