2023-06-19
📍大圍 《川味雞烤魚大王》 #啖啖肉邊爐烤魚 ✨重慶麻辣烤海爐魚 $𝟐𝟔𝟖 烤魚有𝟑款魚選擇,可選鯇魚/鉗魚/海鱸魚🐟, 本身見推介多人食鉗魚,我哋𝟗點去食可能太夜已經賣哂🥹, 店員幫我地轉左海鱸魚,話多肉少骨兼有魚味。落單後即叫即製,大概等候𝟏𝟓~𝟐𝟎分鐘,魚要先烤熟再放入鍋然後上菜,魚皮烤到焦香,條魚都大大條,食落係有咬口既口感,唔會一夾就散,好容易就夾到一絲絲魚肉😋 重慶麻辣口味面頭鋪滿左好多辣椒🌶同芫荽,散發烤魚嘅獨特烤香味,裏面仲附送好多配菜:蘿蔔、薯仔、大白菜、大豆芽,湯底會愈煮愈辣,建議唔食得辣食到一半可以夾走辣椒先🤣 ✨墨魚滑/蝦滑(雙拼) $𝟖𝟐 墨魚滑/蝦滑都好彈牙有墨魚🦑/蝦味🦐,而且味道都新鮮,放入個鍋到打邊爐仲會吸哂麻辣汁,好惹味。 ✨益力多冰沙 $𝟐𝟔 食住個辣既烤魚,個爐又熱又辣,配返杯冰凍沙冰一流,益力多仲好解到辣💦 味道:𝟖/𝟏𝟎 性價比: 𝟖/𝟏𝟎
#啖啖肉邊爐烤魚
✨重慶麻辣烤海爐魚 $𝟐𝟔𝟖