2019-01-24
今晚難得夾時間約咗一班大學時期嘅朋友晚飯,有人話呢間龍蝦系列菜色既餐廳之前試過唔錯, 令我也蠢蠢欲動心癢,終於機會黎啦,平日都能夠成功約齊腳開餐,可以來刷餐䬲啦!首先叫左一個沙律,見餐牌賣相都幾吸引!第一次試呢種沙律是雞肉絲當中有柑加埋一齊食,味道仲夾到,哈哈!之後當然要試埋呢度既龍蝦系列菜色,大家旋風式決定叫龍蝦pizza, pizza 一黎到就見大大隻龍蝦在pizza上,賣相已經win 晒!之後又叫左炸到香味可口既雞翼、濃濃的鮮茄虎蝦扁意粉,拿,大家又點會放過叫呢度出名既龍蝦包,食落果然足料啖啖肉!我地仲叫埋朋友上次試過既龍蝦厚燒玉子,玉子中間夾既係爽口龍蝦肉!!(againXD)呢度野飲款式也算多,當中嫌不想飲涷野也有香茶系列可以order 架!朋友叫了相中的dreamer smoothies 系列,朋友也讚不錯!