2021-11-11
食店: La Mensa Grill & Bar張梁點餐👦🏻👧🏻1)$120《黑白芝麻吞拿魚卷》評分(10分滿分):7️⃣食評💬:呢個黑白芝麻吞拿魚卷擺盤幾靚,唔講以為自己響酒店食緊fushion菜,半生熟嘅吞拿魚上有啲甜甜酸酸嘅汁再加蕃茄碎,食落感覺都幾清新,如果鍾意食芝麻就應該會再加分,因為芝麻味好香!😌2)$165《Le vera pizza》評分(10分滿分):8⃣食評💬:Pizza都幾出色,非常之多料,我哋係食肉獸,所以嗌咗呢款Pizza,全部都係肉嚟,有火腿、香腸、沙樂美腸、雞肉、意大利辣肉腸,每一啖都係肉味,每一啖都充滿肉汁😋3)$120《Mexican Nachos - Chilli Beef》評分(10分滿分):8️⃣食評💬:好耐冇食過Nachos,咁啱餐廳環境幾chill感覺白天落左酒吧歎咁,所以都想嗌啲似零食嘅主餐食下,呢個真係好食得黎,最估唔到就係非常之大兜抵食,建議4人或以上去食一定要嗌,有牛油果醬、重重嘅芝士同埋辣辣地嘅牛肉絲配埋doritos,真係越食越想食🤣
張梁點餐👦🏻👧🏻
1)$120《黑白芝麻吞拿魚卷》