2024-05-22 84 瀏覽
舊機場車仔麵九龍沐寧街2號啟德1號2期G07號舖經開啟德站,老友推介特色車仔麵,入去嘆下先。😺頭等龍蝦餐芝士焗波士頓龍蝦大廚即叫即製,芝士香濃,龍蝦好多蝦膏 ,鮮甜爽口,好味道!😋再揀三個餸,我揀咗豬頸肉(口感煙韌,調味恰到好處)、柱侯牛腩(肉汁豐富,好入味)同五香牛肚(香滑夠林,吸收了醬汁的精華,好正),配牛腩汁湯底(湯底鮮甜冇味精,可以直接飲用),油麵(爽口彈牙),加香蔥提升層次,推薦!😻商務花膠鮑魚餐鮑魚煙韌惹味,鹵水豬大腸鹹度適中夠入味、牛柏葉夠爽口、蘿蔔鮮甜沒有渣,配自家製辣汁湯底,米線吸收了湯底的精華,開胃惹味!🤤咖哩懷舊三寶魚蛋煙韌入味,豬皮香滑夠林,魷魚爽口彈牙,加埋菜莆一齊食,又香又辣,好正。😽食車仔麵一定要飲支裝可樂同雪碧,好chill。😉舊機場車仔麵 食材新鮮夠入味,湯底鮮甜冇味精,下午茶好抵食, 還會再來。😎🤘🏻
舊機場車仔麵

九龍沐寧街2號啟德1號2期G07號舖

經開啟德站,老友推介特色車仔麵,入去嘆下先。😺

頭等龍蝦餐

芝士焗波士頓龍蝦

商務花膠鮑魚餐

咖哩懷舊三寶

食車仔麵一定要飲支裝可樂同雪碧,好chill。😉

2024-05-21