2025-03-03
呢度裝修好特別,座位不多,只有一張吧枱雖然是立食壽司,但仍有提供高身座位廚師能夠專注服務每一位顧客主打做日式丼飯,壽司,仲有廚師發辦我哋點咗🐟 三味吞拿魚丼 $248一款有齊大拖羅、中拖羅同赤身三款吞拿魚,鮮味肥美,尤以大拖羅及中拖羅油香特別重,肉質鮮嫩無筋,壽司飯粒粒分明,醋的比例剛剛好。另外,有醃蘿蔔,甜甜酸酸好開胃。最後,再上一個鯛魚茶漬湯,好特別,入面有一件鯛魚壽司,已經用湯撞熟了魚片,湯有魚嘅鮮甜及麵豉湯嘅味道,喝完很滿足。🍣 廚師特選壽司10貫 + 手卷 $398廚師發辦輕量版,廚師揀選時令食材,包括海膽、吞拿魚、真鯛、池魚、油甘魚等等貴價食材,廚師上菜時說明食壽司嘅次序,感覺很周到,壽司食材新鮮。跟著,再上一個吞拿魚手卷,師傅說手卷已經調好味,不用再蘸豉油味道好好。 同樣地,最後來一客鯛魚茶漬湯。飲品:🍹柚子碳酸有汽水 $38🍹靜岡蜜柑碳酸有汽水 $38奉上冰杯,好有誠意,兩款日本產嘅汽水味道好好🍨 最後再食埋雲呢拿味雪糕作結大滿足
雖然是立食壽司,但仍有提供高身座位
廚師能夠專注服務每一位顧客
主打做日式丼飯,壽司,仲有廚師發辦
我哋點咗
🐟 三味吞拿魚丼 $248
🍣 廚師特選壽司10貫 + 手卷 $398
飲品:
🍹柚子碳酸有汽水 $38
🍹靜岡蜜柑碳酸有汽水 $38
奉上冰杯,好有誠意,兩款日本產嘅汽水味道好好
🍨 最後再食埋雲呢拿味雪糕作結大滿足