去完mega box 就去埋近近地既啟德行下,果邊除左一大堆地產之外,仲有幾多野食下。聚集唔多個國家既菜式,最後揀左間工業風既burger店。入面有一個人既位置,果位都幾特別,感覺好美式街頭feel,整體黎講都幾舒服! ⦁至尊漢堡 $112果burger好多層,有煎蛋、兩份厚厚的漢堡、仲有洋蔥番茄等,最欣賞係果麵包部分烘到勁脆,仲有果漢堡勁多肉汁,對得起果價錢!轉套餐都係加$25,就多左個小食同罐裝汽水。小食有香脆有皮薯條/薯格/田園沙律可以揀,我都係鍾意食薯條🍟,份量多,炸得好香脆,食落果味有D似shake shake粉既BBQ味!最重要既一點係放耐左仲脆!👍🏻 ⦁香草雞扒意粉 $76香草味好濃,意粉口感偏硬身,口感滿滿。而雞扒都幾大塊,都幾入味。 ⦁自家製炸手指魚條 $38自家制就真係唔同出面冰凍魚手指,尼款系炸粉包裹住魚肉再去炸,炸粉超薄,整體唔油又香口,口感鬆軟。 另外,餐廳仲有提供生酮餐牌,有興趣都可以試下!

⦁至尊漢堡 $112

⦁香草雞扒意粉 $76

⦁自家製炸手指魚條 $38

另外,餐廳仲有提供生酮餐牌,有興趣都可以試下!

2022-09-04