2021-09-12
啟德 ⛴ 玻璃屋森系餐廳🪴採光好好☺️ 好多打卡位天花都有一半係玻璃窗🪟陽光☀️照入黎好好拍照📷.♡.加上音樂,環境令人好舒服😌🍃有種遠離煩囂,去左小旅行既感覺🔸- 法色忌廉南瓜湯好濃郁嘅南瓜湯,啖啖都有南瓜蓉🎃上面有一塊好多蒜蓉嘅蒜蓉包,每口包配南瓜湯都好味😋😂仲要好大碗🔸- 辣味大蝦茄汁意粉🍝都幾辣下,好惹味~~ 大蝦煎得好香,又彈牙,蕃茄好開胃😋 如果食得小辣既你一定要試下!🔸- 法國燒春雞伴薯蓉薯蓉既伴碟好靚🌸🌼有少許花瓣,正中少女心😆 但無配汁,口感有d乾~燒春雞啖啖肉,燒得都唔錯🔸- 焦糖燉蛋配朱古力雪糕🥰🥰香滑燉蛋,配上金黃香脆焦糖烤面🍮 黑朱古力雪糕,少苦+朱古力粒,好正!食到好飽既我都食哂成個甜品😋 好想再食🔸- Drinks 🥂TOH Signature係vodka+橙汁, Lime Soda口感好清新🌱
採光好好☺️ 好多打卡位
天花都有一半係玻璃窗🪟
陽光☀️照入黎好好拍照📷
.♡.
加上音樂,環境令人好舒服😌
🍃有種遠離煩囂,去左小旅行既感覺
🔸- 法色忌廉南瓜湯
🔸- 辣味大蝦茄汁意粉