2024-04-12
想夜晚飲吓酒,食吓飯,又唔想出中環咁遠,絕對建議嚟呢間啟德Airside 6樓平台嘅墨西哥餐廳!可以坐Outdoor,勁好chill😎D staff都好nice好好傾,suggest嗌佢哋嘅signature cocktail 🍸 加Mexican nachos😋咁就一個晚上!Chief selection-羊架 $328冇諗過三百幾蚊一份羊架,可以有成四大嚿!2個人食剛剛好,而且唔係Hea嘅煮法,用咗麵包糠嘅方法嚟煎,肉質嫩滑,唔會太生!Starter- 墨西哥玉米餅 $145揀咗蝦,好 好 食 😋老公讚不絕口,芝士冇同你慳😂調味都非常正宗!其實本身好鍾意食墨西哥菜,每次去親都一定會點nachos/taco呢啲菜式,今次就試下quesadilla,果然冇失望!下次會試埋其他😋Dessert- Chocolate brownie $6868蚊1個甜品唔係唔嗌呀嘛?4大舊brownies+1球ice cream會唔會抵咗少少?😍Waitress有個小心機要讚下,話說我講緊電話,見到佢哋係咁望住我,到我收線,佢哋就上甜品。拿,唔知係未真係咁considerable唔想disturb我呢?😝
Chief selection-羊架 $328
Starter- 墨西哥玉米餅 $145
揀咗蝦,好 好 食 😋
老公讚不絕口,芝士冇同你慳😂調味都非常正宗!
Chocolate milkshake $75
Bellvista signature cocktail $88
睇住bartender表演,成件事好正😍
值得每人order一杯坐一個晚上談個心❤️