2020-08-31 65 瀏覽
疫情期間個個都要留係屋企食飯,當然唔少得要幫襯 @Eat East 波仔,佢推出嘅麻辣系列食品簡直就啱晒我呢個麻辣控,即刻用優惠價掃咗一個 #麻辣雞煲、 #水煮牛肉、 #叮叮唐生菜配馬拉盞醬,加埋 #白飯 一個買返屋企慢慢嘆我嘅晚餐!當中「 麻辣雞煲 」 只需要蒸20分鐘就食得,雞件嘅份量多,有我最鍾意嘅雞翼部位,仲有啲洋蔥作為配料,個醬汁超級滋味,而且又唔算太辣,好啱我口味啊!加埋「 水煮牛肉」咁香濃嘅水煮汁,一定要配返個白飯撈汁食,我就用優惠價$6 加配咗個白飯,健康一族仲有紅米飯揀添!咁多肉嘅一餐梗係要配返個「叮叮唐生菜配馬拉盞醬」清一清腸胃,這個馬拉盞醬很香,令我成餐都好開胃!疫情期間都要買多幾款食品返屋企作為儲備,最重要係食品不含防腐劑,又方便又好食!