餐廳: 川粤時空時尚小廚
資訊:

今次呢間川粤時空時尚小廚係同事介紹收工一齊去食,平時都好鍾意食辣嘢,所以對呢間餐廳非常之滿意!因為佢哋啲川菜真係做得好正宗,同埋夠晒辣,啱晒我呢啲無辣不歡嘅人🥳🥳🥳今次最後叫咗三款佢哋嘅招牌小食同lunch set試吓:川粵口水雞❤️‍🔥賣相好邪惡,睇落辣油好多,而且口水雞入口嫩,入口其麻辣味爆發,真係超惹味。川香回鍋肉❤️‍🔥回鍋肉實在太入味啦,可能因為佢有少少肥肉更加吸收啲辣汁,用嚟配白飯真係一流!重慶正宗毛血旺❤️‍🔥毛血旺見到都好吸引,入面有鴨血、入面牛肚,肥腸,豆干等等,我好鐘意佢啲鴨血仲大大嚿又滑!一啲都唔腥,仲要夠哂辣!

今次最後叫咗三款佢哋嘅招牌小食同lunch set試吓: