將軍澳海濱有堆餐廳,但DONKI對面三正有間懷舊歐美風cafe,係打卡人士、慶生人士、愛犬人士的因物‼️▶️寵物區,可以攜同狗狗一齊坐,周圍環境都係靚裝修例如霓虹燈、菱格沙發。餐廳亦有pet set menu,見好多主人喺嗰度搞寵物聚會▶️非寵物區,紅白間裝修嘅位置,同樣非常型格啱打卡,適合想靜靜地食飯遠離寵物嘅人士▶️有個角落放置左Happy birthday嘅牌仔裝飾,適合慶生人士打卡▶️一間玻璃房提供狗狗美容服務,剪毛洗澡spa.如果住附近嘅人有着數了,因為發覺原來Food🐼外賣自取差唔多半價優惠、最平50幾蚊有個意粉/甜品勁抵食😻好似係狗店主😇.平日有lunch/dinner set menu,包餐湯沙律飲品,加錢有甜品🙌🏻我係前一排去所以發覺近期Menu唔同了,甜品照舊但熱食款式唔同咗🙌🏻👓朱古力布朗尼 $68白色係雲呢拿雪糕,雖然甜咗少少不過brownie特色是這樣,幾鍾意brownie外層少許脆皮嘅感覺,而且有好多合桃粒感覺上好豐富。但係有少少貴嘅體積唔算好大嚿評分:7.5/10👓鮮雜莓窩夫配雪糕 $88有4塊,外皮微微香脆,質感比較蛋糕狀軟綿綿,唔算嗰種外殼非常香脆脆卜卜。不過都
▶️一間玻璃房提供狗狗美容服務,剪毛洗澡spa
好似係狗店主😇
👓朱古力布朗尼 $68
評分:7.5/10
👓鮮雜莓窩夫配雪糕 $88
有4塊,外皮微微香脆,質感比較蛋糕狀軟綿綿,唔算嗰種外殼非常香脆脆卜卜。不過都好食嘅配上莓醬和藍莓草莓粒等等。有球雲呢拿雪糕
評分:7/10
👓carrot cake $78
驚而家有其他款式蛋糕甜品,如果慶生可以好似我咁叫職員寫生日字點蠟燭,畫面非常靚。好少地方有得食依款蛋糕,整得夠creamy
👓Texas burger $168(舊menu dinner set包餐湯沙律飲品)
👓大蝦羅勒青醬意粉 $168
👓美式慢烤雞 $168
簡單一講,食物質素係正常發揮,例如意粉有足夠調味配料、雞滑、burger具備漢堡包應有嘅嘢,但份量稍為偏少,要食埋甜品先圓滿,薯條比較普通似連鎖店普通炸薯條。前菜湯偏稀淡而沙律只係椰菜絲淋啲汁,無須刻意加錢配前菜。甜品比熱食出色,主要食環境,好適合聚會影相!