峇里堂

BaliTown
今晚去咗峇里堂食飯,呢間餐廳喺尖沙咀同佐敦之間😆好方便‼️‼️一入到去,感覺好舒服🧘🏼‍♀️🧘🏼‍♀️裝修得好有峇里島風情,令人彷彿置身異國🥰🥰佢哋個雙色咖央多士真係超好食🤤🤤可以自己揀牛油同醬料嘅量😋😋食落去既香口又唔會太膩❤️❤️而家好多地方都食唔到咁有特色嘅咖央多😍真係好掂🥰再講講佢哋嘅招牌菜😊😊巴東牛肉配珍珠香飯🤤🤤牛肉煮得夠腍,香辣嘅味道啱晒我哋香港人嘅口味🌶️配埋碗另外加嘅珍珠香飯😋😋兩樣一齊食🈵真係夠晒滿足❣️食完主菜,當然少不了甜品啦🥰🥰🥰峇里堂街頭珍多冰冰🧊🧊真係夏天嘅救星🥵🥵有紅豆🍍大樹菠蘿🥥🥥椰子味雪糕,仲有手製珍多冰,甜度啱啱好😍用上爪哇椰樹糖,超級香甜又冰涼🆒🆒食完仲想再食‼️‼️飲品方面,峇里•爽翠💚同峇里•日落☀️都好特別❤️❤️爽翠嗰個菠蘿汁夠鮮🍍加埋青檸🍋益力多同梳打水💚飲落去既清新又解渴😆而日落嗰杯,柚子同蝶豆花嘅組合新鮮💜顏色超靚😊😊蜂蜜同忌廉鮮奶嘅甜味❣️飲完超爽😍總括來講,峇里堂嘅食物同飲品都好有水準👍🏻👍🏻價錢又合理💛💛係一個好適合同朋友或者帶家人一齊享受嘅好地方😋😋下次一定會再嚟‼️‼️

再講講佢哋嘅招牌菜😊😊巴東牛肉配珍珠香飯🤤🤤
真係夠晒滿足❣️

食完主菜,當然少不了甜品啦🥰🥰🥰峇里堂街頭珍多冰冰🧊🧊
超級香甜又冰涼🆒🆒食完仲想再食‼️‼️

飲品方面,峇里•爽翠💚同峇里•日落☀️都好特別❤️❤️
💜顏色超靚😊😊蜂蜜同忌廉鮮奶嘅甜味❣️飲完超爽😍

2096 瀏覽