2022-05-27
柚子田園沙律 🥗 係清新既芝麻醬柚子沙律配上超級粉嫩既烤牛肉💕 啱哂夏季開開胃~招牌慢煮法國黃油雞🍗慢煮過雞肉再經過煎焗,鎖住肉汁之餘將雞皮既油份迫哂出黎❣️入口雞肉唔會乾仲超級香口,就算唔點汁食都夠哂味~牛油果蟹肉忌廉闊條麵 🥑🦀🍝用牛油果🥑做醬汁令到成個闊條麵 Creamy得黎又唔會太邪惡~ 配埋大大舊新鮮手拆蟹肉🦀同三文魚籽,為成個意粉加添左亮點✨Daily Surprise 🍍呢日甜點係European style 既乳酪配上新鮮菠蘿汁🍍 頭一兩啖覺得有啲太酸🤣 不過酸得黎清新,加上有啲燕麥片脆脆增加口感,令人不經不覺咁食哂成杯😙The White Garden🥂個樣好似Champagne,其實係佢地既Mocktail🥂用左接骨木花同檸檬🍋配上茶底,又有少少bubble,微酸帶甜💕
柚子田園沙律 🥗
招牌慢煮法國黃油雞🍗