2024-10-24 293 瀏覽
之前經過一次覺得間 #餐廳 好靚 今次就試下 店員話佢哋最近轉咗新menu 哈哈啱啱好可以試下😋我哋嗌咗Vodka Rigatoni w/ Crab Meat🦀好濃蕃茄味 而且蟹肉份量都唔少 幾乎每啖都有👍食落都會帶啲Vodka 嘅辣味🤏Deep Fried Calamari🐙呢個有驚喜🤩一入口真係好彈牙🦷而且炸粉都好薄 本身驚熱氣都忍唔住食晒🤣Okonomiyaki Fried Tofu▫️▫️出面好少見所以都試下 真係好好食🤤平時唔太鐘意食豆腐嘅我都好鐘意 啲豆腐幾嫩滑 大阪燒醬配埋豆腐炸到外脆內軟(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)Lemon Honey Grilled Chicken🐥啲雞肉唔會嚡口 都幾嫩滑 啲車厘茄好甜😻Grapefruit juice 🥤好天然 感覺冇added sugar 不過可能有啲人會覺得酸🫢今晚MVP🎖️Cream Brûlée Brioche French Toast🇫🇷好食到朋友話想學到底點整😹本身好驚又焦糖又cream brûlée 會好甜 但完全多慮!甜度啱啱好🙀而且成件好滑又濃蛋味 超滿足🥳

我哋嗌咗

• 流心焦糖燉蛋法式西多士配合桃碎及焦糖餅乾