2023-09-21 99 瀏覽
同朋友行街,夜晚第一時間都係諗到打邊爐。我哋揀咗$279一個人嘅套餐,可以任食srf美國和牛。湯底朋友 order咗一個蟲草花雞白湯,我就要壽喜燒,壽喜燒湯底另外配咗可食用嘅生雞蛋。另外都有唔少都係前菜,例如係泡菜,蘿蔔條,壽司,沙律。飲品都有10幾款嘅選擇。肉類,海鮮,特別嘅丸類,例如係牛丸,可以喺Online落單,都冇出現漏單情況。出邊任食區域,都有唔少選擇。有最鍾意食嘅 萵筍,芽菜,豆腐,仲有拉麵。最鍾意呢度可以食埋牛舌,入口嫩滑,唔會咬唔開。srf 美國和牛,重牛味,軟身,最鍾意食呢隻, encore左幾次。海鮮都好新鮮,唔會腥,海蝦爽口,有蝦膏😎。食完主食,一定要食返個雪糕。有原味嘅轉落雪糕,仲有唔少配料,例如係朱古力豆,可可脆片,可以加落去個雪糕度。買單都係$600左右,性價比高,啱晒食肉獸。
同朋友行街,夜晚第一時間都係諗到打邊爐。

牛舌

海鮮都好新鮮,唔會腥,海蝦爽口,有蝦膏😎。

買單都係$600左右,性價比高,啱晒食肉獸。