2024-10-23
位於Airside 6樓的Bellavista, 有露天位置,幾Chil, 好適合三五知己坐埋一齊飲杯嘢傾吓偈,今日嚟到,已經滿座,好彩有book位😁🌟魷魚薯條好適合飲酒時食💗魷魚薯條外脆內嫩,係新鮮魷魚,搭配檸檬胡椒同埋他他醬,完全唔覺得油膩,檸檬增添清新感🫶🏻🌟烤雞披薩烤雞焦香,與燒烤醬駛常搭配,洋蔥🧅甜味和辣椒微辣提升了風味👍🏻餅底脆薄,非常香口👍🏻🌟海鮮意大利飯不同海鮮:青口,蝦,魷魚,蜆肉,非常鮮味,意大利飯軟糯,吸收了海鮮的精華,濃郁美味,口感滑順😋🌟SANGARIA SANGARIA係一款色彩繽紛的水果西班牙酒,融合了白蘭地、三重香橙酒和新鮮果汁,口感甜美可口🫶🏻揀咗紅酒,顏色鮮艷奪目,打卡一流💗🌟MojitoMojito係一款清爽雞尾酒,結合薄荷葉、白朗姆酒、青檸汁和糖漿,最後加上氣泡水。薄荷的清香,青檸的酸爽👍🏻
🌟魷魚薯條
🌟烤雞披薩