2021-12-12 72 瀏覽
真係好矛盾,明知服務差,但係都要嚟等位,因為啲點心真係好好食,服務差到呢一個點,難頂!首先人手唔夠,眼見在場有空枱,但冇人執枱,所以出邊等位等好耐。新手叫極斟茶交點心紙都要等眼見有時啲人自己去斟水,呢度啲阿姐成日都心情唔好,講嘢好晦氣,如果你頂唔順嘅,就千祈唔好嚟啦。曾經親眼目睹兩位阿姐喺度嗌交,嗌完交一擰轉身即刻講埋粗口,啲食客聽得清清楚楚,救命!如果老闆有機會見到呢篇食評可唔可以真係正試吓呢其實廚房整嘅點心真係好好食我相信啲人忍受忍受咁差嘅服務都係為咗食好味嘅點心,老闆可唔可以請多啲人同埋培訓一下員工嘅服務態度啊!仲有一樣亟需改善嘅就係廁所,最唔鍾意呢個廁所出邊嘅水龍頭係要男女共用,仲有廁所入邊嘅衛生環境極差,好似冇人清潔咁,唔該正視一下,老闆!

2021-12-12
45 分鐘 (堂食)
$70 (早餐)
  • 炸雲吞、灌湯餃、炸兩、牛肉球、魚蓉茄子、鹹水角、鯪魚球粥……