餐廳: 周記點心
資訊:

2017-04-15 1523 瀏覽
今日係hku朋友既介紹吓,特登黎西環🤣真係好為食🤦🏻‍♀️不過係值嘅😍不過餐廳比較細,坐就唔會話舒服架啦而坐既時間都唔可以坐得耐,出面排隊既人太多😿 睇餐牌前大家都已經有心水🤣不過再另加一人一個主食👻三個女仔黎講,叫左好多😝因為好肚餓😂講左主食先🐙章魚肉餅飯🍚呢個我就覺得有啲普通(朋友大推我點😂),令我有啲失望🙈個飯都幾細,一個人ko完,都仲會有位食其他野😆另外,唔夠豉油可以叫佢攞比你呀🤣鍾意啲豉油多啲❌⭕️醬炒腸粉呢個仲普通😂仲好油😢都係食點心開心啲🤣🦆鴛鴦燒賣😚無論去到邊間茶樓,都必點燒賣😍鴛鴦燒賣即係有2粒黑松露2粒蟹籽😆燒賣比一般既大粒🤤水準都好唔錯,2款都鍾意😝黑松露比想像濃味😆👍🏼芝麻蝦多士🦐有4大件🦐多士,都幾脆口👅芝麻勁多🤣所以食完都feel到有啲熱氣,蝦膠幾彈牙,唔錯喔,但未算好好好好味咁啦 但就唔太鍾意個沙律醬,太杰奶皇流沙西多士🤤呢個係我專登黎既原因😝我地怕凍左會唔好味,所以食到咁上下先點佢😚😚切開之後,啲奶皇bla bla聲流出黎😍雖然成件事好肥,但真係好正 好夾 好香🤤切做細細舊,每一面都沾滿醬,好滿足😝好推呢個呀👻
不過餐廳比較細,坐就唔會話舒服架啦
而坐既時間都唔可以坐得耐,出面排隊既人太多😿
講左主食先
🐙章魚肉餅飯🍚
❌⭕️醬炒腸粉
呢個仲普通😂仲好油😢
都係食點心開心啲🤣
🦆鴛鴦燒賣😚
芝麻蝦多士🦐
奶皇流沙西多士🤤
切開之後,啲奶皇bla bla聲流出黎😍
雖然成件事好肥,但真係好正 好夾 好香🤤
切做細細舊,每一面都沾滿醬,好滿足😝
好推呢個呀👻