2014-04-23 1846 瀏覽
同個Friend都好鐘意食漢堡包所以今次去試呢間既漢堡包我想試好耐咖啦!! 呵呵!!第一樣係spicy buffalo chicken wings (8 pcs)D辣味岩岩好, 配埋d cheese sauce變左酸酸辣辣, 好開胃, 食到停唔到第二樣係BLT Burger(跟餐)有煙肉, 漢堡扒, 蕃茄同菜唔好睇佢冇汁, 好似好乾佢塊漢堡扒好juicy, 咬落去有好多肉汁咖好味道跟餐可以配薯條(有粗,幼同薯格揀)我地揀左粗, 新鮮熱辣炸起好香薯味另係個burger叫roaring forties blue呢個一定要好鐘意blue cheese既人先鐘意一黎已經聞到好臭既blue cheese味拎起d blue cheese直頭漏埋出黎仲有mushroom, 真係正到無朋友每個burger都配一小個沙津同酸瓜食完burger再食呢個真係好細心既配搭即刻冇咁油膩呀個感覺另外加錢飲milkshake白色個杯係vanilla哇, 真係好似vanilla雪糕咁唔錯唔錯另一杯係monkey business係香蕉, 朱古力同花生醬做成見到呢個ingredient, 真係即刻心心眼入口就花生醬濃D

同個Friend都好鐘意食漢堡包
所以今次去試呢間既漢堡包
我想試好耐咖啦!! 呵呵!!

D辣味岩岩好, 配埋d cheese sauce
變左酸酸辣辣, 好開胃, 食到停唔到

第二樣係BLT Burger(跟餐)

有煙肉, 漢堡扒, 蕃茄同菜
唔好睇佢冇汁, 好似好乾
佢塊漢堡扒好juicy, 咬落去有好多肉汁咖
好味道
跟餐可以配薯條(有粗,幼同薯格揀)
我地揀左粗, 新鮮熱辣炸起
好香薯味

呢個一定要好鐘意blue cheese既人先鐘意
一黎已經聞到好臭既blue cheese味
拎起d blue cheese直頭漏埋出黎
仲有mushroom, 真係正到無朋友

每個burger都配一小個沙津同酸瓜
食完burger再食呢個真係好細心既配搭
即刻冇咁油膩呀個感覺

另外加錢飲milkshake

白色個杯係vanilla
哇, 真係好似vanilla雪糕咁
唔錯唔錯

另一杯係monkey business
係香蕉, 朱古力同花生醬做成
見到呢個ingredient, 真係即刻心心眼
入口就花生醬濃D…如果想要香蕉味就唔太幫到你
同埋食完漢堡再飲佢係比較滯
而我唔怕, 就梗係覺得正啦!!!

兩個人埋單要$493
座位係舒服既, 就算兩個人去都有4人枱
舒舒服服咁坐
衛生就滿意, 始終係海港城
服務就一般, D侍應唔太友善既

總結係值得一去既