2023-02-09 113 瀏覽
🥢是日菜式: 2 SET DINNER⭐厚切豬扒喇沙摻摻 : 湯底香濃十足 椰汁甜甜辣辣好開胃 入麵有油麵+粉絲+芽菜+金菇口感好豐富! 豬扒真係好厚切好軟淋 成碗麵我覺得都有90分以上!⭐馬六無骨海南雞飯 : 一定要選油飯~好香好出色! 無骨雞件又爽又滑嘟嘟 ⭐跟餐小食 手工烏打 : 魚肉加入左D秘製香料 再用蕉葉包住烹調 幾特別! 五香卷 : 用腐皮包住半肥瘦豬肉 炸到非常金香酥脆 咬個陣好大聲要小心D!⭐細肉骨茶 : 跟餐加配一份小既來試下 藥材味濃 豬骨好正!⭐美祿哥斯拉/椰汁涼粉 : 好耐冇飲過美祿哥斯拉喇! 超正!📷餐廳氛圍: 東南亞風設計 新穎 座位舒服!😋美味指數: 食物質素真係幾高 馬拉菜界佢都係列入好食之隊 MENU又好多款 一定會翻食又翻食!

🥢是日菜式: 2 SET DINNER

⭐跟餐小食

📷餐廳氛圍: 東南亞風設計 新穎 座位舒服!
2023-02-07