2020-11-10 192 瀏覽
今晚喺元朗做完嘢, 同個同事喺元朗食埋飯吹吓水,由yoho行吓行吓就嚟到鳳攸南街。見附近有住宅、學校、補習社、餐廳等等,唔知呢頭d餐廳收費係咪都相對平民化呢!兩個餓鬼見到呢間西餐事事正正、乾淨企理、有少少田園風味,加上價錢又合理,二話不說就去食先。Parma Ham Salad: Ham 鹹香、沙律菜新鮮爽口、配埋個黑醋酸酸甜甜好開胃。六隻雞翼超正,外層酥脆,裏面肉質Juicy嫩滑,食不停口。手打安格斯漢堡,肉味香濃厚身,口感啱啱好,配埋沙律菜同好香薯仔味嘅粗薯條,大人細路都好啱食。肉眼扒都好正,厚度剛好又淋身。意粉彈牙好味。,兩個主食包埋蒜蓉包、餐湯(南瓜或蘑菇湯)同飲品。我地點左特飲就+$12,抵食。總括來講呢度食物質素高、性價比高、份量又大,食到捧住個肚

六隻雞翼超正,外層酥脆,裏面肉質Juicy嫩滑,食不停口。

肉眼扒都好正,厚度剛好又淋身。意粉彈牙好味。,

總括來講呢度食物質素高、性價比高、份量又大,食到捧住個肚
  • 串燒水牛城雞翼
  • 美國安格斯西冷牛扒