2021-11-03
早排去睇演唱會,見睇show前仲有時間,就喺旺角太子附近搵下有咩好野食。撞正Halloween ,友人見到呢間餐廳門口有魷魚遊戲裝飾,waiter都係著運動衫,所以就入去試試佢。餐廳唔算好大,大概坐到二十人。我作為all day breakfast愛好者,梗係要試吓。佢有好多個選擇,我最後揀左Paradise Full,已經有勁多料,仲包一杯橙汁。店員首先上左多士,配草莓jam,多士烤得幾脆👍🏻上碟我俾個份量嚇親,有超多蛋、薯餅,肉類有三文魚、腸、煙肉、漢堡扒、火腿,包你夠飽。美中不足係個茄汁豆,過於流質,同平時食嘅有啲唔同😅至於友人就叫左龍蝦汁海鮮燴意大利飯,有好多海鮮無呃錢,包括大粒帶子、青口、蝦,全部都above average。個龍蝦汁偏鹹,一邊食要飲多啲水。整體來講,$95食到呢個質素,CP值高😍大家行過太子,不妨支持良心店💛
大家行過太子,不妨支持良心店💛