2021-04-24 385 瀏覽
其實嗰日本身係好想食疏乎厘pancake, 但點知附近唯一一間有嘅嘅餐廳竟然唔做午市!因為太想食所以就求其入咗一間有pancake食嘅餐廳🤣其實一開始叫完都覺得有少少貴,而且又冇咩人食好似中咗伏咁點知個pancake同burger都好好食!到而家仲回味緊😋🍓 士多啤梨班戟🥞 $88佢個pancake十分之鬆軟,糖霜份量啱啱好,士多啤梨都好甜。其實我本身唔算特別鍾意食普通pancake,但呢一個pancake我都覺得好好食!😋🍔 三重芝味牛肉漢堡🍟 $98老實講一開始叫其實冇咩expectations. 點知佢呢一個burger竟然完全符合我嘅口味! 包好鬆軟,芝士、洋蔥同埋啲汁都夾得好好。而且牛肉漢堡口感亦都唔錯,佢個粗薯條都好好食😋呢種日式西餐完全符合我嘅口味,一定會再去試!
因為太想食所以就求其入咗一間有pancake食嘅餐廳🤣
其實一開始叫完都覺得有少少貴,而且又冇咩人食好似中咗伏咁

🍓 士多啤梨班戟🥞 $88
士多啤梨班戟