2019-02-28 85 瀏覽
又去試新野喇今次我地今日好早到呀,去到餐廳都未有人,坐得好闊落,又播住啲音樂,成件事都好chill第一樣叫架呢係salad佢主要應該落左啲黑醋去調味,相對尼講重味左少少,但酸酸地真係十分開胃,同埋之後一食個pizza 就即刻balance 左!要特別讚呢佢個菜唔會係成大大塊咁樣上,而係又切到碎碎,好易入口!欣賞!跟住叫左兩個pizza 一個係海鮮一個係vegetarian pizza 海鮮如常地好香好好味,但係估唔到veggie尼個都好好味!唔知道佢係點燒架呢?個啲菇同pizza同有炭燒過嘅味,好香,但又唔會食完覺得好熱氣個種,相對尼講,我自己鍾意尼種薄薄地嘅pizza多啲!另外一大個亮點係啲甜品呀!特別係尼個rice pudding入面真係一粒粒飯尼架,唔算好甜,但係好香奶味!值得一試!
又去試新野喇今次

第一樣叫架呢係salad

另外一大個亮點係啲甜品呀!

特別係尼個rice pudding
入面真係一粒粒飯尼架,唔算好甜,但係好香奶味!值得一試!

2019-02-28