2017-08-01 1398 瀏覽
真係太耐冇食過小肥牛,已經唔記得有咩特別,今次因爲朋友生日,所以就三人行黎打邊爐環境算大而且侍應服務好親切,同我地有傾有講又做介紹打邊爐前,先叫左枝紅酒同刺身。。。活鱆紅刺身兩食,魚頭拎黎炸,魚身做刺身或打邊爐,活鱆魚刺身相對黎講可以更加新鮮,亦都試左將刺身打邊爐,比較底下,我就比較中意刺身食法,反而炸魚頭有d驚喜,香口但又保持到魚ge鮮甜味,值得一讚。。。小象扙蚌象扙蚌鮮甜,爽口,新鮮,好食難怪侍應話每日好快賣曬!。。。打邊爐方面,可以睇睇menu 先打邊爐最緊要睇材料新唔新鮮,基本ge打邊爐材料張menu 紙都有嫁啦,蔬菜類個d都尚算新鮮,比大家睇下我地點左ge以下材料:。。。極品手切本地肥牛Le 碟牛賣相已經睇得出佢新鮮但唔算好極品,因為唔夠香。。。美國桶蠔好大粒!味道都好鮮甜,一口咬落去好juicy 有驚喜。。。桂花蚌兩個字:爽口!。。。蝦上菜時蝦重識不斷動就知佢有幾新鮮。。。鮮四寶丸丸最緊要用料新鮮,煮完要爽口,彈牙,我個人覺得係彈牙,特別係墨魚丸,香口又彈牙。。。黑松露水餃唔...唔難食但完全食唔出黑松露味,普通。。。總括黎講用料都算新鮮,但價錢偏貴少少,因為坦白講又未去到

環境算大而且侍應服務好親切,同我地有傾有講又做介紹

打邊爐前,先叫左枝紅酒同刺身

活鱆紅刺身

小象扙蚌

象扙蚌鮮甜,爽口,新鮮,好食
難怪侍應話每日好快賣曬!

打邊爐方面,可以睇睇menu 先

極品手切本地肥牛

Le 碟牛賣相已經睇得出佢新鮮
但唔算好極品,因為唔夠香

美國桶蠔

好大粒!
味道都好鮮甜,一口咬落去好juicy
有驚喜

桂花蚌

兩個字:爽口!

上菜時蝦重識不斷動就知佢有幾新鮮

鮮四寶丸

黑松露水餃

唔...唔難食但完全食唔出黑松露味,普通

總括黎講用料都算新鮮,但價錢偏貴少少,因為坦白講又未去到好高級,可以調整一下,但如果一班人食的確係一個幾好選擇,有驚喜到因爲材料唔算馬虎,有認真製作而且服務好親切

分享完畢🙇🏻‍♀️
2017-07-06