2024-11-21
鍾意食牛腩牛雜嘅朋友今晚和我去吃一間新開的店,就在樂道橙色招牌嘅“王子牛腩牛什粉麪專家”😋🌟崩沙腩河$65朋友讚口不絕,話肥瘦適中,我試了一件,的確好香😋🌟牛三寶米$65見佢話進店必食就揀佢,因為樣樣有啲,牛腩牛肚牛筋各三件,牛筋好味,唔硬又唔會腍得濟,牛肚爽口,牛腩啖啖肉😁🌟淨鮮蝦雲吞$38: 5粒,蝦新鮮彈牙👍🏻🌟紅豆冰(跟粉麵+$15)🌟炸蝦餅(跟粉麵+$15)2件:外層鬆脆,蝦肉爽彈😎🌟炸雞翼(跟粉麵$15)2件:炸完內裡仲好嫩滑Juicy😍🌟炸雲吞(新張試食優惠$9)2件:脆卜卜,出色👍🏻🌟油菜(新張試食優惠$9)都幾大碟,抵食🤩🌟凍檸蜜(跟粉麵+$13)🌟王炸豬排$40豬排有驚喜!份量好多,唔乾又唔嚡仲好腍,唔會太鹹還好像略帶甜味👍🏻滋味之選總括來說,不只是崩沙腩和牛三寶好吃,小食也很出色。朋友不斷嚷著可惜沒試到牛雜,我說下次再來吧😂尖沙咀這個價錢和這個質素很不錯,見餐廳的客人都不少,推介👍🏻
朋友讚口不絕,話肥瘦適中,我試了一件,的確好香😋 🌟牛三寶米$65
見佢話進店必食就揀佢,因為樣樣有啲,牛腩牛肚牛筋各三件,牛筋好味,唔硬又唔會腍得濟,牛肚爽口,牛腩啖啖肉😁 🌟淨鮮蝦雲吞$38: 5粒,蝦新鮮彈牙👍🏻 🌟紅豆冰(跟粉麵+$15)
🌟炸蝦餅(跟粉麵+$15)2件:外層鬆脆,蝦肉爽彈😎
🌟炸雞翼(跟粉麵$15)2件:炸完內裡仲好嫩滑Juicy😍
🌟炸雲吞(新張試食優惠$9)2件:脆卜卜,出色👍🏻
🌟油菜(新張試食優惠$9)都幾大碟,抵食🤩 🌟凍檸蜜(跟粉麵+$13)
🌟王炸豬排$40
豬排有驚喜!份量好多,唔乾又唔嚡仲好腍,唔會太鹹還好像略帶甜味👍🏻滋味之選 總括來說,不只是崩沙腩和牛三寶好吃,小食也很出色。朋友不斷嚷著可惜沒試到牛雜,我說下次再來吧😂尖沙咀這個價錢和這個質素很不錯,見餐廳的客人都不少,推介👍🏻