2023-11-14
一直都鍾情日式料理,所以喜歡「日本野」🤩 日本野位處旺角銀城廣場9樓,位置方便,一出升降機,整層樓都是日本野,環境寬敝,座位十分舒適,加上燈光柔和,無論小酌或團聚,都很適合。🌟🌟晚市套餐🌟🌟❤️石燒霜降牛小排 $238牛小排份量十分,最重要是牛小排質素高,放在石上燒一燒,再沾鹽或是特配醬汁,入口滋味無限,加上一勺白飯,真係大滿足。❤️追加小食:芝士年糕(2件) $28套餐可追加小食,芝士年糕是首選。果然,年糕外皮炸得香脆,內餡煙韌,口感特別,完全不會失望!❤️熱情果香蕉沙冰 $48沙冰一口飲完,即刻降晒溫,最重要係唔會好淡味,有濃郁的熱情果香蕉味,甜甜地,飲完心情都好好!🌟三文魚 (5件) $64日本料理少不了刺身,三文魚好抵食,5件都好厚身,一口吃下去,新鮮又滿足🤭 🌟海膽 (半板) $198用紫菜包著海膽,完全唔覺得腥,而且濃郁鮮甜,鍾意海膽的朋友真係可以試試😋😋😋日本野用膳空間大,客人有足夠的私隱度,靜靜傾吓偈,好似去左日本旅行放鬆咁,岩晒都市人!備註:餐廳收加一,服務態度良好❤️
🌟🌟晚市套餐🌟🌟
❤️石燒霜降牛小排 $238
❤️追加小食:芝士年糕(2件) $28
❤️熱情果香蕉沙冰 $48
🌟三文魚 (5件) $64
🌟海膽 (半板) $198
備註:餐廳收加一,服務態度良好❤️