2020-12-25
唔會再幫襯😡😡😡😡😤😤😤😤兩星期前已經order左海鮮宴for 25號Christmas大餐。琴日24號,我自己本人再打電話去confirm order, 要求6.30pm外賣送到府上,職員仲口口聲聲應承OK (話冇問題)最後5.15pm已經送到黎屋企,喜記職員話今日好忙,怕會遲到,所以早啲。有冇病呀,早到咗成1小時有多,咩都凍啦 (我唔係食龍蝦魚生囉)😒職員不停話今日會好塞車,所以早少少送貨,尖沙咀黎我屋企都係20分鐘車程,唔需要早咁多囉。最攪笑係送外賣個哥哥話,去到喜記拎外賣已經一早煮好,唔該個職員唔好講大話啦🤥第一次幫襯,真係好失望,仲要個職員用大話,掩蓋餐廳已經一早準備好外賣。呢餐海鮮宴,都要$17xx, 呢個價錢,可以有好多選擇。呢間餐廳仲不停係 社交平台到賣廣告,本人純粹分享,唔想有其他人會中招😤
呢餐海鮮宴,都要$17xx, 呢個價錢,可以有好多選擇。