📍銅鑼灣📍喪食麻辣串串香🌶Lunch 時段最平💰全單‼️🔺六折🔺平均$2/枝😏超抵食😍呢排好似好多人都興翻大陸食串串香,咁我就搵下香港有無,唔洗特登翻大陸🙈今次就諗住試下呢間,叫咗個鴛鴦鍋💕個湯底分別係麻辣同酸菜🌶個雞煲都幾有驚喜,俾我想像中啲雞肉好嫩🤓🤓都唔算好辣,啲staff仲會係您面前幫您炒起佢,好有鑊氣🍳講翻啲串串,最鐘意就係個小郡肝😍😍其實啫係雞腎,食落好爽口🤩有少少辣,真係可以喪啪好多粒😏㊙️小Tips🔖其實lunch嚟食,會抵食好多💰正價就around $75/100g,大約20枝,但依家Lunch 全單六折💯‼️折咗$45左右,除翻開只係$2.25/枝🤤‼️如果唔食串串仲有其他海鮮同牛肉可以打邊爐😻食到最尾仲有個紅糖冰粉🍧之前都未食過,食落口感係滑溜溜,涼浸浸,甜甜地咁,好解辣❤️

今次就諗住試下呢間,叫咗個鴛鴦鍋💕個湯底分別係麻辣同酸菜🌶