2024-01-11 471 瀏覽
經過漫長嘅一日工作,我決定去一個輕鬆嘅地方食晚飯。 因此,今日我揀咗銅鑼灣嘅一家貓咪cafe,餐廳位置非常方便, 係一個好舒適嘅地方,你可以一路享用晚餐,一路享受被貓包圍嘅舒適環境。 餐廳入面有10多隻貓咪,它們都很可愛溫柔哈哈^^我哋食了兩種「全日喵餐單」嘅食物。頂級虎蝦蕃茄意粉頂級虎蝦好大隻,好有彈性,茄汁酸酸地,有丁點辣味, 使人們更加胃口大開,而且呢個意粉仲會配有芝麻醬沙律,沙律蔬菜同番茄新鮮。日本和牛芝心漢堡日本和牛充滿肉味和多汁,配合邪惡嘅芝心,更加滿足,套餐搭配左薯條同沙律。 薯條唔係普通嘅薯條,係番薯薯條,更甜更好食嘅。 沙拉同意粉item一樣,配有芝麻醬沙律,沙律蔬菜同番茄都新鮮。食完主餐之後,我哋決定點份甜點,多花一些時間與可愛的貓咪們一起玩^^, 比利時雞蛋仔 (配蜜糖)呢度嘅雞蛋仔比較特別,與其他舖頭不同,它唔係咁脆身,相反,它更像是蛋糕嘅形式,蛋味都香,但就比普通雞蛋仔更柔軟,別有一番風味。 我哋揀咗蜂蜜作為調味。 如果你喜歡煉奶,你都可以選擇煉奶。
我哋食了兩種「全日喵餐單」嘅食物。

頂級虎蝦蕃茄意粉

日本和牛芝心漢堡

比利時雞蛋仔 (配蜜糖)
2024-01-09