2023-08-05
1906 瀏覽
旺角呢間家嫂真係可一不可在😒😒入座時帶咗位4歲小朋友嚟,通常餐廳都會收半價😉雖獨家嫂話要收全價(即係$430)嘩!小朋友喎大佬食水會否太深🤨🤨佢食得你幾多嘢!咁我問下個待應啦,個男待應語氣勁寸咁回答:我唔知喎公司政策係咁無計喎!一入座已經完全感受到家嫂嗰種唔憂做、唔造作嘅服務態度,好窩心❤️頭盤刺身尚算新鮮,但我哋六個大人,佢每樣先俾得嗰三四舊,夠邊個食啊大佬,足以反映家嫂係選材方面好謹慎、好細心❤️絕不浪費食材🙃跟住嚟咗個雞煲勁嘢,絕對係我呢世人食過最難食嘅雞煲🥹🥹啲雞仲未融雪,成陣雪味、真係唔知喺雪櫃擺咗幾耐😱最好笑係我哋食咗幾舊雪雞咋,個男待應就話:不如轉火鍋啦、唔夠時間喇!我哋係遲咗少少入座啫,但佢真係好貼心💕心知個雞煲勁難食即刻轉下口味俾我哋。然後佢急急腳將啲雞件轉落隻細碟度,雞煲走煲真係大開眼界😄笑咗,轉碟後無人掂過啲雞囉😆最正常終於係個火鍋(密瓜花膠湯底)湯底真頭可以當湯飲😍家嫂原來幫我哋準備咗最後驚喜❤️蝦、蜆、貴妃蚌、珊瑚蚌都新鮮嘅,肥牛、丸類就麻麻唔掂。個火鍋剛食到尾聲,侍應跟住又過嚟搞事喇,開始借啲椅話夠鐘埋嚟執嘢。大佬我剛食完,俾我坐吓得唔得🤨夜晚10點後面又無人入座
最正常終於係個火鍋(密瓜花膠湯底)湯底真頭可以當湯飲😍家嫂原來幫我哋準備咗最後驚喜❤️蝦、蜆、貴妃蚌、珊瑚蚌都新鮮嘅,肥牛、丸類就麻麻唔掂。個火鍋剛食到尾聲,侍應跟住又過嚟搞事喇,開始借啲椅話夠鐘埋嚟執嘢。大佬我剛食完,俾我坐吓得唔得🤨夜晚10點後面又無人入座有無咁急,搞到我起身睇住佢執嘢(仲未賣單㗎),反映家嫂嘅員工係幾咁勤力、效率奇高!😘
最後埋單7位$3000,服務嘅窩心、食物嘅質素,令我忍唔住要打曬呢篇冗長嘅食評❤️🥰所以你唔怪得人返曬大陸食嘢,因為喺香港食家嫂真係等如交智商稅💰💸