地點: 在砵蘭街近油麻地出口, 在油麻地或旺角街去也方便。環境: 旺角及油麻地的街坊小店, 坐得迫迫的, 所以有心理準備較噪也會聽到間黎枱講野。職員: 有好多熟客仔, 可能附近多舖頭, 職員不是太多, 忙起來時要等下, 態度一般般食物: 涼菜, 小炒, 水煮, 酸菜等也有, 算幾齊全, 食左幾款, 覺得小炒最有鑊氣, 不過偏油,:水煮桂花魚: 朋友不愛多骨, 叫了條桂花, 魚肉不算太多, 但的確香滑, 當中薯粉量最好味, 有少少薯仔片芽菜青瓜等。麻辣味夠, 花椒香吃得出花椒鮮味, 有辣勁, 朋友都覺得好味。如果紅油更滚熱辣更好。熗炒包菜: 好味, 油好香之餘, 好鮮甜的菜, 帶點小辣。蒜泥白肉: 朋友愛佢的辣汁多蒜頭, 我個人便覺得用蒜泥更好味, 蒜容切得唔夠細, 肉片也愛切得薄些, 現在有點厚, 覺得太肥, 幸好每塊也梅花間竹有青瓜夾住吃, 消除油的感覺。農家小炒肉: 綠色滿滿的是青椒, 唔好睇少, 多有點辣呀! 不過佢的紅油特香, 炒起來好有鑊氣, 小炒肉唔肥, 一粒粒分明, 幾多枱都有叫。辣子雞: 算幾好食, 個人覺得太少, 但朋友覺得味道好, 雞肉帶點骨, 但炸得香脆, 可以連
地點: 在砵蘭街近油麻地出口, 在油麻地或旺角街去也方便。

熗炒包菜: 好味, 油好香之餘, 好鮮甜的菜, 帶點小辣。
辣子雞: 算幾好食, 個人覺得太少, 但朋友覺得味道好, 雞肉帶點骨, 但炸得香脆, 可以連骨食!
泡椒爆腰花: 腰花好似處理得唔好, 有陣味道, 吃不下, 切得很幼的, 不推介
整體而言, 會再番轉頭的一間!

辣子雞
泡椒炒腰花