2023-05-13
經過左好多次,次次都係比佢地門口隻大牛牛吸引住😆不過一直都冇去食過,見早幾日經開新都城睇完場戲,終於就去試一試佢喇😌😌😌😌我同同行友人都係食肉獸,今次主要想食黑毛和牛😏所以我地揀左c餐”日本產黑毛和牛放題”👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻野食好快送到🤤首先係一個大寶箱,同和牛花盒😏“A4黑毛和牛西冷”寶箱打開入邊係裝住塊好靚嘅黑毛和牛西冷👍🏻上邊仲放左金箔好裝飾😌成件事打咭一流😍😍😍黑毛和牛係A4級別👍🏻職員仲會幫手燒到剛剛好,見到肉同油花分佈均勻豐富,黑毛和牛肉質亦較豐富,入口油香濃郁厚實👏🏻職員真係有專業,因為真係食到有入口即溶嘅感覺,抵讚👍🏻係全晚最驚喜嘅一道菜之一😊😊“鰻魚白燒”鰻魚肉質夠厚身,係略嫌較多骨,但整體都算唔錯👌🏻“特選牛薄燒海膽壽司”至於依個餐其中一個最正嘅地方係可以任食海膽🥰將燒完嘅牛肉包埋一大片海膽壽司一齊食😱牛肉嘅油香更加可以帶出海膽嘅鮮甜,兩樣加埋一齊食真係好襯🤤🤤另外一樣值得一題係餐廳落單後,食物會由新幹線智能化送餐,夠晒衛生方面快捷👍🏻今次真係食足120分鐘,夠晒滿足呀😊至於餐廳食物質素同服務都算唔錯,如果都係食肉獸,都值得過嚟一試呀👍🏻👍🏻👍🏻
野食好快送到🤤首先係一個大寶箱,同和牛花盒😏
今次真係食足120分鐘,夠晒滿足呀😊