2016-09-18 539 瀏覽
一邊食放題一邊燒肉 一坐低就等吾切係甘叫野食。當然先叫刺身啦 可能時間早既關係 都無咩人 所以好快就黎左個擺得好靚嘅剌身拼盤 有三文魚 吞拿魚 帶子 甜蝦 北寄貝 全部都好新鮮 好鮮甜 跟住就叫左啲熟食 有牛柳粒 羊架 雞軟骨 餃子雞翼 仲有好多好多 最重要既係我地叫左既佢都有黎齊 吾似其他放題甘黎啲吾黎啲提一提大家 原來每枱客都會有兩隻皇帝蟹腳 好鮮甜冶味 連平時懶得剝殼既我都動手另外 如果中意食榴槤既朋友 你地就有福啦 因為呢度有炸榴槤食! 啲榴槤味好重好香 未拎到埋枱已經聞到! 堅正!最後當然吾少得甜品 呢度居然有movenpick雪糕食 真係估吾到 食完都吾夠喉既可以食下其他甜品 重有呢度既飲品係任飲既 最特別既係呢度有鴻星楊枝甘露, 荔枝玉露同埋波子汽水添!出面買一枝都十幾蚊 所以其實都算係物超所值。坐既地方又闊落,呢到係一個舒適食放題既好地方。
一邊食放題一邊燒肉 一坐低就等吾切係甘叫野食。
有三文魚 吞拿魚 帶子 甜蝦 北寄貝 全部都好新鮮 好鮮甜

跟住就叫左啲熟食 有牛柳粒 羊架 雞軟骨 餃子雞翼

提一提大家 原來每枱客都會有兩隻皇帝蟹腳
好鮮甜冶味 連平時懶得剝殼既我都動手

食完都吾夠喉既可以食下其他甜品
同埋波子汽水添!
出面買一枝都十幾蚊 所以其實都算係物超所值。

坐既地方又闊落,呢到係一個舒適食放題既好地方。