2017-03-09
門口望入去以為係賣頭髮護理用品,但望真啲又似係cafe位置唔多,前面見到有set頭用ge嘢同頭髮護理嘢要咗兩個餐 (多士 + 特飲)溫泉蛋火腿芝士多士 + Green tea latte ($58+$15)果然係溫泉蛋,隻蛋好嫩滑,識食一定係整爆個蛋黃,等啲流黃流滿塊多士,連埋啲半溶芝士食,正!!!Green tea latte 少女見到要尖叫:『巧打意呀!!!』熊仔拉花呀! 仲要 "Give me 10" 咁ge款,外型已經攞滿分!影相呃like係必須的味道唔錯,唔會太甜(有d餐廳會整到好甜,蓋過晒d抹茶味),抹茶味夠突出西班牙黑毛豬火腿芝士多士 + Rose latte ($88+$15)好香! 芝士 + 黑毛豬火腿鹹香味勁香芝士係半溶狀態,呢個配搭,唔會唔好食Rose latte都有拉花,仲有d玫瑰花瓣碎o係面感覺優雅d,但我都係鍾意熊仔拉花多d~哈哈味道好溫柔,淡淡咖啡香味,好適合女士飲舖頭旁邊有好多頭髮用品買,仲有店員介紹,可以試試Set 頭
要咗兩個餐 (多士 + 特飲) 溫泉蛋火腿芝士多士 + Green tea latte ($58+$15)
果然係溫泉蛋,隻蛋好嫩滑,識食一定係整爆個蛋黃,等啲流黃流滿塊多士,連埋啲半溶芝士食,正!!! Green tea latte
少女見到要尖叫:『巧打意呀!!!』
味道唔錯,唔會太甜(有d餐廳會整到好甜,蓋過晒d抹茶味),抹茶味夠突出 西班牙黑毛豬火腿芝士多士 + Rose latte ($88+$15)
好香! 芝士 + 黑毛豬火腿鹹香味勁香
芝士係半溶狀態,呢個配搭,唔會唔好食 Rose latte
都有拉花,仲有d玫瑰花瓣碎o係面
感覺優雅d,但我都係鍾意熊仔拉花多d~哈哈
味道好溫柔,淡淡咖啡香味,好適合女士飲 舖頭旁邊有好多頭髮用品買,仲有店員介紹,可以試試Set 頭