2018-02-28
早排新年,覺得呢到既曲奇禮盒都好得體,送俾親朋戚友最啱~ 都係$258咋大大盒有好多款,而每款都有四五件~最鍾意個蝴蝶酥、同紅莓曲奇~ 每款都好酥而且牛油味好香,擺係全盒都好正!鑽石山分店都幾大,場內竟然仲有本地設計同本地製造既衫可以買~ 雖然價錢偏貴同媽媽撐檯腳,叫左兩款SET好滿足。媽媽點左ALL DAY BREAKFAST,估唔到個芝士腸咁爆汁!滑蛋都好大份。我就要左個CROISSANT SANDWICH~ CROSTINI既牛角包咁出色,點可以唔叫先🥐雖然未有三文魚揀,但煙燻豬腿肉又幾好味配埋火箭菜都好正!!同埋我仲揀左TRUFFLE SAUCE~~~ 好香濃好正既松露味仲可以加錢upgrade Cafe Latte~ 超多料好多層layer。上次食左cake咁次就冇叫到lu,依舊都係咁多款選擇~
有好多款,而每款都有四五件~
同媽媽撐檯腳,叫左兩款SET好滿足。
仲可以加錢upgrade Cafe Latte~
超多料好多層layer。
上次食左cake咁次就冇叫到lu,依舊都係咁多款選擇~