餐廳: alfafa Cafe
資訊:

2023-06-27 1154 瀏覽
豬排炸得好脆🤩 雖然偏硬,不過真係好香好食。豬排嘅汁都係酸酸甜甜,可以解膩🤤側邊仲有配沙律,夏天食,真係一啲都唔heavy,健康又解膩😘我仲配咗杯凍蘋果綠茶,茶味唔重,唔會澀,好飲。朋友食薯蓉,都好好食🤩,雖然分量唔太夠,但真係好食但服務真係超級麻麻,之前去嘅時候都係成日去到點餐先會講有咩已經賣曬,好多時排咗好耐,到最後又被告知想食嘅冇曬🥲今次去嘅時候,叫餐到一半,落單嘅職員(似經理)走咗去處理外賣嘅嘢,我哋等咗陣先繼續落,期間唔該咗佢3次,先理我哋🥲跟住食緊嘢嘅時候都係咁聽到經理鬧其他員工,仲要唔係好聽嘅說話,好惡😖
我仲配咗杯凍蘋果綠茶,茶味唔重,唔會澀,好飲。
朋友食薯蓉,都好好食🤩,雖然分量唔太夠,但真係好食

2023-06-23
午餐