本身想簡簡單單咁食吓剌身壽司,就搵咗呢間鮨和,因為見網上都多人讚。點鬼知一落單就出事喇,喺我哋落單途中不停打斷我哋問”食唔食生蠔?””食唔食海鮮?”食唔食雞泡魚乾呀?” 我哋答佢”唔使啦唔該”,之後佢眼神有些許奇怪並話”唔緊要”。老實講,落單過程我哋俾佢打斷咗足足3次,覺得有少少唔耐煩都正常掛?而最後更加落錯單…😅Anyway,大家睇foodie IG都係想睇美食而唔係放負,明嘅,宜家入正題🤣廚師發辦刺身拼盤 ($580):刺身有七款,質素正常發揮喇!中拖羅夠肥美,魚油十足,而且冇筋,入口即溶🤤 唯獨是海膽和帶子較為失色,明顯食得出唔太新鮮和有少許腥味🥲壽司 (三文魚$40/ 三文魚籽$90/ 玉子$40):每款兩件~錯有錯着,三文魚幾肥美,不過我哋就無緣食三文魚腩🥺因為本身係叫三文魚腩,不過最後上嘅變咗係三文魚🤷🏿‍♂️ 舍利(シャリ) 正正常常,無乜酸味,亦相對較黏口茶漬飯 (燒三文魚及紫菜) (各$48):質素唔錯,味道亦唔會太鹹,食完幾暖胃,如果紫菜可以完塊上而唔係切絲就仲好😌總結,嘢食質素正常無伏,亦見到老闆和員工都好用心去營運呢間餐廳。唯獨是個服務真的有待改善。不過凡事兩面睇

總結,嘢食質素正常無伏,亦見到老闆和員工都好用心去營運呢間餐廳。唯獨是個服務真的有待改善。不過凡事兩面睇,撇除佢打斷我哋落單嘅過程,如果我哋係老闆,請到呢啲員工,生意一定好先😂