2024-09-06 111 瀏覽
一心想嚟食鴨紮,但轉左餐單,極失望。熟客話經典逢1號&15號就轉餐單。生客同熟客嚟呢庶飲茶完全係兩個待遇。感謝同枱同隔離枱嘅街坊教路,不是因為朋友推介,相信都唔會嚟食,因網上都睇左人講呢度服務有幾差有晒心理準備嚟到,果真係咁。自行搵位呢D好基本無所謂喇當然,搵到位要再搵職員開點心咭都順利。要自己去門口搵職員講要咩茶葉,佢會俾一包你。我見隔離位個婆婆未有水杯水壺用,讓左俾佢用先。跟住搵左職員三轉才搵到套水壺杯俾我。不過見D店員唔係唔做嘢,似係人手唔夠。熟客到來,職員主動取茶壼過嚟幫佢個壺淋埋熱水消毒添,呢D真係叫做有服務囉。我生客就感覺係自力更生&自生自滅,但依然要收加一囉。鳳爪排⻣飯,確係好味嘅,廚房部確係整嘢好嘅。真係要讚廚房師傅喇,如果嘢食唔得此店都消失左喇。雞紮&腐乳通菜都唔錯。一支公嚟點左三碟嘢。服務真係經典嘢食又真係好味嘅嚟唔嚟幫襯,真係睇各人造化。真心覺得街坊好正,好幫忙希望我下次成為熟客對我好返少少囉。一次生,兩次熟,都係好想試埋佢嘅鴨紮好唔好味,因見朋友食過睇相覺得似正囉。收銀都OK喔,正正常常。
一心想嚟食鴨紮,
但轉左餐單,極失望。
熟客話經典逢1號&15號就轉餐單。
生客同熟客嚟呢庶飲茶完全係兩個待遇。
感謝同枱同隔離枱嘅街坊教路,
不是因為朋友推介,相信都唔會嚟食,
因網上都睇左人講呢度服務有幾差有晒心理準備嚟到,果真係咁。
自行搵位呢D好基本無所謂喇當然,
搵到位要再搵職員開點心咭都順利。
要自己去門口搵職員講要咩茶葉,
不過見D店員唔係唔做嘢,似係人手唔夠。
雞紮&腐乳通菜都唔錯。
一支公嚟點左三碟嘢。
服務真係經典

嘢食又真係好味嘅

嚟唔嚟幫襯,真係睇各人造化。
真心覺得街坊好正,好幫忙

希望我下次成為熟客對我好返少少囉。
一次生,兩次熟

2024-09-02
$79 (早餐)
  • 凰爪排骨飯