2022-06-26 804 瀏覽
💛梔子·呢間我哋好耐之前已經想食㗎喇 但係個次佢full左 所以一路都冇機會食🙊終於我地前排夜晚係附近唔知食咩好就入左去啦🤣🤣·蕃茄蟹肉意大利麵$148 l 牛油果蛋配黑芝麻Bagel $78佢呢度既擺盤都幾隨性 不過估唔到個意粉幾有驚喜😈佢個意粉係真係煮到al dente 而且好多蕃茄蓉 好掛汁 之後佢仲有好多蟹肉🍝🦀️之後個bagel我就覺得一般啲啦 因為佢無咩芝麻味 而且佢係偏韌少少個種質地黎既 我自己冇咁鍾意🙊·Rose Lemonade l Green Smoothie $58之後佢呢度係就算夜晚嚟食都每人要最少嗌一杯嘢飲嘅 無咁friendly🫢🫢不過佢啲飲品出奇地好飲 佢個lemonade好清新 而且係好香玫瑰味得黎唔係好假個種糖漿味🌹之後佢個smoothie我都好鍾意 佢個主調係蘋果同埋菠蘿味 所以就算有kale同菠菜都唔會好草清 超健康🥬😍😍·#rbyeat#rbycafe#rby💛#rby尖沙咀·📍尖沙咀山林道8號地舖
💛梔子
蕃茄蟹肉意大利麵